Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • solutie intretinere lentile de contact avizor 100ml solutie intretinere lentile de contact avizor 100ml

Avizor All Clean Soft 100ml

Descriere

Soluție pentru curățarea și îngrijirea lentilelor de contact moi, ambalată în flacon de plastic 100 ml, suficientă pentru aproximativ 30 de folosiri.

Disponibilitate: Stoc epuizat

23,00 RON

Detalii

Soluție pentru curățarea sau păstrarea lentilelor de contact moi, AVIZOR All Clean Soft 100 ml este o solutie multifunctionala pentru întreținerea lentilelor, recomandată pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru cele din silicon-hidrogel. Solutia de intretinere este ambalată în flacon de plastic 100 ml, suficientă pentru aproximativ 30 de folosiri.

Avand in compozitie doar elemente esentiale, solutia All Clean Soft protejeaza lentila de impuritati, fara sa atace echilibrul natural al ochiului: Deproteinizeaza, Aseptizeaza, Curata, Limpezeste si Hidrateaza

Combinand componentele esentiale, All Clean Soft obtine rezultate superioare altor produse, cu mai multe componente, conservandu-si astfel securitatea si netezimea. Cercetarile realizate arata ca All Clean Soft este o solutie unica, cu un grad ridicat de eficienta, ce poate fi utilizata pentru toate tipurile de lentile de contact moi.

Acest flacon se recomandă celor care folosesc zilnic sau ocazional lentilele de contact.

ATENTIE: Soluția trebuie aruncata după 3 luni de la desigilare, chiar dacă nu a fost folosită complet.

  1. Raport calitate pret- foarte bun review scris de Mioara Ioana Milica la 18.03.2015
    Culoare
    Preț
    Calitate

    avantajul major il reprezinta recipientul, suficent de mic cat sa fie purtat in geanta, solutia este chiar eficienta din ce am vazut, hidrateaza lentila foarte bine - recomand acest produs

Adaugă o părere

Cum notați acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Culoare
Calitate

Produse similare