Lentilele colorate au devenit foarte răspândite în ultima vreme atât pentru celebrități cât și pentru publicul larg, precum și printre persoanele care doresc să-și condimenteze aspectul pentru diverse evenimente, de exemplu celebra petrecere de halloween. Lentilele de contact colorate sunt disponibile în multe culori, sunt amuzante și nu modifică acuitatea vizuală deoarece sunt dispozitive medicale cosmetice, find folosite zilnic sau ocazional în funcție de preferințe.

Unde poți purta lentile colorate?

Chiar oriunde, cu excepția băii tale. Acolo chiar nu le va admira nimeni :)). Alege un stil care merge cu acel eveniment, îmbunătățește o ținută sau un costum, capturează literalmente ochii tuturor către tine, fii unica și expresivă. Există foarte multe cazuri în care aceste lentile de contact colorate vor oferi aspectului dumneavoastră un plus de valoare:

* Nunti - Fie că sunteți mireasa, domnișoară de onoare, sau un oaspete, poți scoate o scânteie de culoare cu niște lentile aqua frumoase sau un lentile de un albastru senin pentru a avea o privire de basm și pentru acele persoane care vor să denote un aer tineresc, modern și în pas cu moda. Sunt accesoriul perfect pentru o rochie de mireasa de vis, de prințesă sau pentru rochiile de zi.

* Petreceri la piscina - Alege un albastru smarald și luminos, sunt minunate cu ținuta la piscină. Aduc în atmosfera de insule tropicale și confortabil, eleganța stațiunii balneare și oferă senzualitatea exotică de plaje scăldate în soare.

*Petreceri onomastice - Prietenii tăi pun de o petrecere surpriză pentru cea mai buna prietena? E timpul să strălucești și să uimești mulțimea cu lentilele tale violet. Poarta-le într-un mediu cât mai luminos și o costumație cât mai funky alături de un zâmbet orbitor.

*La birou - Nimic nu este mai elegant și misterios decât lentilele gri. Oferă un aspect plăcut, subtil și inteligent. Ele rezonează cu orice ținută de culoare și make-up, fiind deosebit de frumoase alături de un costum gri sau negru.

*În cluburi - Când ieși în oraș, mergi dincolo de sfera obișnuită și alege o culoare pentru ochi cât mai sexy și neobișnuită cum ar fi lentile cu forma ochiului de pisică "asociază și o ținută mulată" iar pentru bărbați lentilele colorate rosii sau alege un model de lup care v-a da gata cu siguranță cele mai frumoase fete.

*Petreceri tematice - Costumele sunt foarte populare dar pentru a întregi aspectul final si pentru a deveni centru atenției alege ceva fabulos din gama lentilelor de contact colorate? Încercați o pereche de lentile roz sau violet.