Ochii joaca un rol important în stabilirea contactelor vizuale și pot influența foarte puternic prima impresie pe care toată lumea o creează la întâlniri (fie că este vorba de famile, prieteni, afaceri, prima întâlnire... etc). Ochii sunt de obicei puntea de legatură ce uneste la prima vedere două persoane. Daca poți face acest lucru, cu această "arma", atunci ai realizat primul pas în stabilirea unei păreri pozite despre tine și despre felul cum arăți.

Lentile de contact pro sau contra?

Nu toate persoanele sunt mulțumite de culoarea ochilor oferită de către mama natură, de ce nu aș profita prin urmare de progresul științei și tehnologiei și să imi cumpar lentile colorate, pentru a-mi îmbunătăți aspectul general? Acum sunt fabricate din materiale de calitate și nu sunt periculoase. Totul ține de igienă.

De exemplu, pentru a scăpa de inestetici și incomozii ochelari multe persoane s-au decis să poarte lentile de contact pentru corectarea miopiei, practic ele sunt niște unt mici minidscuri din material silicon hidrogel, 100% biocompatibil cu tesuturile oculare, ce au diametrul general in jur de 14mm, cu ușoară colorare pentru a îmbunătăți vizibilitatea lor în timpul manevrării, astfel putem vedea soluția de întreținere atunci când glisăm degetul pe ele pentru a fi curăța lentila. Beneficiile purtării lentilelor de contact în defavoarea ochelarilor sunt nenumărate:

  • câmpul vizual este mărit în comparție cu ochelarii
  • nu se aburesc iarna
  • nu schimbă fizionomia feței
  • sunt practice, poți face sport fără să ai grija ochelarilor, etc ....

Lentilele de contact coloratea a căror culoare este prezentă pe tot materialul, nu irită ochiul în nici un fel. Lentilele de contact medicale sau cosmetice îți vor spori încrederea în tine și vă pot ajuta în succesul primei impresii generale (de exemplu, atunci când sunteți în căutarea unui partener).

Așa cum machiajul, genele false, coafura, cercei, silicoanele, botoxul și multe accesorii ce vin în îmbunătățirea imaginii femeii moderne a seculului XXI, și lentilele pot fi un accesoriu nelipsit al aspecului general.

Lentile de contact de regulă sunt moi, au apărut pe piață încă de la începutul anilor 1980, sunt potrivite pentru toate vârstele și sunt oferite intr-o gamă largă de culori și modele. Ele pot fi achiziționate în zeci de combinații de culori și nuanțe, oferă atât o schimbare semnificativa în imagine căt și una subtilă, totul depinde de tine.

Sunt persoane care preferă doar să accentueze culoarea ochilor naturali, altele prefera schimbarea radicală a culori - aceste sunt asa-numitele lentile de contact opace și sunt prezente in culori foarte vibrante. Coloristica ochilor de lup sau de pisica nu este lipsită și în rândul lentilelor de contact, ele se prezintă în diferite nuanțe de la lentile rosii, albe, aurii până la lentile de contact fosforescente pentru club aceste din urmă sunt folosite în general la petreceri de halloween, petreceri în cluburi, filmări videoclipuri, sedințe de shooting etc.