Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Intrebari frecvente (FAQ)

Cate ore pot purta lentilele de contact?
Pentru inceput puteti incepe purtarea lor pe o perioada de 3 ore maxim, dupa care perioada poate fi majorata in fiecare zi cu 2 ore. Va sugeram sa nu purtati lentilele de contact mai mult de 8 ore pe zi.
Pot sa inot cu lentilele mele?
Exclus, deoarece există bacterii in apa care pot adera la lentile si pot provoca infectii.
Pot dormi cu lentilele de contact?
Nu. Aceste obiective nu sunt pentru folosire indelungata.
Ce se inseamna lentile plane (0,00)?
Lentile plane sunt facute pentru oameni care nu au nevoie de corectie vizuala, adica fara dioptrii.
Ce culoare ar trebui sa aleg?
Aceasta este intotdeauna o intrebare dificila. Practic, pentru a decide ce culoare este mai potrivita pentru tine, trebuie sa alegi daca ochii tai vor sa iasa in evidenta puternic, sa intensifici culoarea naturala sau sa beneficiezi de o schimare subtila.
Doresc sa beneficez de o schimbare radicala.
In acest caz ar trebui sa te orientezi la branduri cu nuante vibrante, care intr-adevar ies in evidenta, printre acestea se numara clar culori din gama Eos Dolly.
Doresc ca ochii mei sa beneficieze de o schimbare mai subtila si cat mai apropiata de culoare naturala.
Pentru rezultate cat mai naturale, trebuiesc alese nuante din aceeasi familie de culoare ca si culoarea ochilor naturali. Bausch and Lomb sau Freshlook reprezinta un bun punct de plecare.
Doresc doar sa-mi intensific culoarea ochilor.
Lentilele unicolore, (o singura nuanta pe lentila) sunt cele care te pot ajuta, gama Color Maker reprezinta un exemplu, cu toate acestea, retineti ca ceea ce arata bine pe o prietena, poate arata complet diferit pe tine. Culoarea dvs. naturala de ten, par sau ochii, toate acestea impreuna joaca un rol important in rezultatul final.
Ce inseamna lentile cu culorare opaca?
Lentilele opace folosesc un pigment de culoare solida permitand o schimbare de culoare radicala si sunt potrivite pentru ochii inchisi sau deschisi la culoare. De exemplu lentilele opace pot transforma ochii caprui inchis, in albastru.