Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lentile de contact Fosforescente

Lentile de contact Fosforescente

Set Descending Direction

   

5 Produs(e)

 1. MagicColor Roz

  Lentilele de contact pentru discotecă roz, produse de compania Innova Vision au un conținut de umiditate foarte bun (60% apă), astfel ochii tăi vor avea un nivel optim de umiditate și confort. Lentilele sunt acoperite cu un strat fluorescent care luminează în lumina cluburilor (lumina neagră sau fosforescenta) și oferă un aspect plăcut în lumina reflectoarelor. Cu siguranță toată atenția persoanelor din club va fi indreptată către tine.
  65,00 RON
 2. MagicColor Verde

  Lentilele de contact pentru discotecă verzi, produse de compania Innova Vision au un conținut de umiditate foarte bun (60% apă), astfel ochii tăi vor avea un nivel optim de umiditate și confort. Lentilele sunt acoperite cu un strat fluorescent care luminează în lumina cluburilor (lumina neagră sau fosforescenta) și oferă un aspect plăcut în lumina reflectoarelor. Cu siguranță toată atenția persoanelor din club va fi indreptată către tine.
  65,00 RON
 3. MagicColor Portocaliu

  Lentilele de contact pentru discotecă portocalii, produse de compania Innova Vision au un conținut de umiditate foarte bun (60% apă), astfel ochii tăi vor avea un nivel optim de umiditate și confort. Lentilele sunt acoperite cu un strat fluorescent care luminează în lumina cluburilor (lumina neagră sau fosforescenta) și oferă un aspect plăcut în lumina reflectoarelor. Cu siguranță toată atenția persoanelor din club va fi indreptată către tine.
  65,00 RON
 4. MagicColor Galben

  Lentilele de contact pentru discotecă galbene, produse de compania Innova Vision au un conținut de umiditate foarte bun (60% apă), astfel ochii tăi vor avea un nivel optim de umiditate și confort. Lentilele sunt acoperite cu un strat fluorescent care luminează în lumina cluburilor (lumina neagră sau fosforescenta) și oferă un aspect plăcut în lumina reflectoarelor. Cu siguranță toată atenția persoanelor din club va fi indreptată către tine.
  65,00 RON
 5. MagicColor Albastru

  Lentilele de contact pentru discotecă albastre, produse de compania Innova Vision au un conținut de umiditate foarte bun (60% apă), astfel ochii tăi vor avea un nivel optim de umiditate și confort. Lentilele sunt acoperite cu un strat fluorescent care luminează în lumina cluburilor (lumina neagră sau fosforescenta) și oferă un aspect plăcut în lumina reflectoarelor. Cu siguranță toată atenția persoanelor din club va fi indreptată către tine.
  65,00 RON
Set Descending Direction

   

5 Produs(e)

Lentilele sunt ideale pentru nopțile din cluburi sau petreceri pline de strălucire și culoare, lentilele de contact fosforescente sunt accesoriul perfect și sunt foarte distractive. Pentru dvs. am selecționat cele mai placute nuanțe de lentile colorate fosforescente ce sunt destinate să ofere strălucire în lumina UV (ultra violet) sau lumina negară (lumina specială care se întâlnește în mod frecvent in cluburile de noapte).