Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lentile Halloween

Lentile Halloween

Set Descending Direction

   

Articole 1 până la 10 din 20 în total

 1. 1
 2. 2
 1. Alb Zombi

  Lentile de contact colorate alb zombie, oferă colorare opacă (schimbă complet culoarea ochiului), ambalate în blister de câte o lentilă, potrivite pentru purtare zilnică sau ocazională timp de 12 luni.
  72,00 RON
 2. Lup Orange Twilight Saga

  Lentile de contact colorate lup orange model twilight saga, colorare opacă (schimbă culoarea ochiului), ambalate în blister de câte o lentilă, potrivite pentru purtare zilnică sau ocazională timp de 3 luni.
  72,00 RON
 3. Lentile Blood Lentile Blood
  Nou

  Lentile Blood

  Lentilele de contact Blood se caracterizează printr-o pată roșie pe fond alb, sunt lentile de contact moi ce au colorare opacă (schimbă complet culoarea ochiului), ambalate în blister de câte o lentilă, potrivite pentru purtare zilnică sau ocazională timp de 12 luni.
  72,00 RON
 4. Cerc de Foc Exotica Cerc de Foc Exotica
  Nou

  Cerc de Foc Exotica

  Lentilele de contact cerc de foc exotica se caracterizează printr-o cerc de culoare roșie pe fundal galben, sunt lentile de contact moi ce au colorare opacă (schimbă complet culoarea ochiului), ambalate în blister de câte o lentilă, potrivite pentru purtare zilnică sau ocazională timp de 12 luni.
  72,00 RON
 5. X Alb si Negru

  Lentilele de contact X Alb și Negru se caracterizează printr-un x de culoare neagra pe fundal alb, sunt lentile de contact moi ce au colorare opacă (schimbă complet culoarea ochiului), ambalate în blister de câte o lentilă, potrivite pentru purtare zilnică sau ocazională timp de 12 luni.
  72,00 RON
 6. lentile de contact sasuke uchiha lentile de contact sasuke uchiha
  Nou

  Sasuke Uchiha Sharingan

  Lentile de contact colorate Sasuke Uchiha, colorare opacă (schimbă complet culoarea ochiului), ambalate în blister de câte o lentilă, potrivite pentru purtare zilnică sau ocazională timp de 12 luni.

  72,00 RON
 7. MagicColor Roz

  Lentilele de contact pentru discotecă roz, produse de compania Innova Vision au un conținut de umiditate foarte bun (60% apă), astfel ochii tăi vor avea un nivel optim de umiditate și confort. Lentilele sunt acoperite cu un strat fluorescent care luminează în lumina cluburilor (lumina neagră sau fosforescenta) și oferă un aspect plăcut în lumina reflectoarelor. Cu siguranță toată atenția persoanelor din club va fi indreptată către tine.
  65,00 RON
 8. MagicColor Albastru

  Lentilele de contact pentru discotecă albastre, produse de compania Innova Vision au un conținut de umiditate foarte bun (60% apă), astfel ochii tăi vor avea un nivel optim de umiditate și confort. Lentilele sunt acoperite cu un strat fluorescent care luminează în lumina cluburilor (lumina neagră sau fosforescenta) și oferă un aspect plăcut în lumina reflectoarelor. Cu siguranță toată atenția persoanelor din club va fi indreptată către tine.
  65,00 RON
 9. MagicColor Galben

  Lentilele de contact pentru discotecă galbene, produse de compania Innova Vision au un conținut de umiditate foarte bun (60% apă), astfel ochii tăi vor avea un nivel optim de umiditate și confort. Lentilele sunt acoperite cu un strat fluorescent care luminează în lumina cluburilor (lumina neagră sau fosforescenta) și oferă un aspect plăcut în lumina reflectoarelor. Cu siguranță toată atenția persoanelor din club va fi indreptată către tine.
  65,00 RON
 10. MagicColor Portocaliu

  Lentilele de contact pentru discotecă portocalii, produse de compania Innova Vision au un conținut de umiditate foarte bun (60% apă), astfel ochii tăi vor avea un nivel optim de umiditate și confort. Lentilele sunt acoperite cu un strat fluorescent care luminează în lumina cluburilor (lumina neagră sau fosforescenta) și oferă un aspect plăcut în lumina reflectoarelor. Cu siguranță toată atenția persoanelor din club va fi indreptată către tine.
  65,00 RON
Set Descending Direction

   

Articole 1 până la 10 din 20 în total

 1. 1
 2. 2

Lentile de contact Halloween

În ultimii ani, petrecerea de halloween a devenit una dintre cele mai populare sărbători, nu numai pentru copii, dar și pentru adulţi. Este un mod distractiv de a scăpa de stres, iar afişarea în costume speciale de zombi, vampiri sau vârcolaci cu diverse tematici gândite petrecerii vor oferi o notă specială serii prin adăugarea lentilelor de contact.
După ce îmbrăcam costumul şi adăugăm machiajul de seară, lentilele de contact pentru halloween vor finaliza într-adevăr aspectului final şi vor creea efectul dorit (wooauu).