Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lentile de contact halloween

Lentile de contact halloween

Set Descending Direction

   

4 Produs(e)

 1. Galben Pisica

  Lentilele de contact Galben Pisica au colorare opacă (schimbă complet culoarea ochiului), ambalate în blistere individuale potrivite pentru purtare zilnică sau ocazională timp de 12 luni.

  72,00 RON
 2. MagicColor Ochi de Lup Galben

  Lentilele de contact Magic Color ochi de lup galben, sunt acoperite cu un strat fluorescent UV care luminează în lumina cluburilor (lumina neagră, sau fosforescenta) oferind un aspect strălucitor în lumina reflectoarelor. Cu siguranță toată atenția persoanelor din club va fi îndreptată către tine cu aceste lentile colorate.

  65,33 RON
 3. MagicColor Galben

  Lentilele de contact Magic Color Galben, sunt acoperite cu un strat fluorescent UV care luminează în lumina cluburilor (lumina neagră, sau fosforescenta) oferind un aspect strălucitor în lumina reflectoarelor. Cu siguranță toată atenția persoanelor din club va fi îndreptată către tine cu aceste lentile colorate.

  65,33 RON
 4. Cerc de Foc Exotica Cerc de Foc Exotica
  Nou

  Cerc de Foc Exotica

  Lentilele de contact cerc de foc exotica se caracterizează printr-o cerc de culoare roșie pe fundal galben, sunt lentile de contact moi ce au colorare opacă (schimbă complet culoarea ochiului), ambalate în blister de câte o lentilă, potrivite pentru purtare zilnică sau ocazională timp de 12 luni.
  65,00 RON
Set Descending Direction

   

4 Produs(e)

Lentile de contact Halloween

În ultimii ani, petrecerea de halloween a devenit una dintre cele mai populare sărbători, nu numai pentru copii, dar și pentru adulţi. Este un mod distractiv de a scăpa de stres, iar afişarea în costume speciale de zombi, vampiri sau vârcolaci cu diverse tematici gândite petrecerii vor oferi o notă specială serii prin adăugarea unor lentile de contact halloween ieftine.
După ce îmbrăcam costumul şi adăugăm machiajul de seară, adaugam lentilele de halloween ce vor finaliza într-adevăr aspectului final şi vor creea efectul dorit (wooauu).