Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Soluție întreținere PIILOSET BioSoak 60ml Soluție întreținere PIILOSET BioSoak 60ml

Soluție PIILOSET BioSoak 240ml

Adaugă o părere pentru acest produs

Descriere

Piiloset BioSoak 240ml este o soluție multifuncțională pentru întreținerea lentilelor, recomandată pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru cele din silicon-hidrogel. Soluția de întreținere este ambalată în flacon de 240ml.

Disponibilitate: Stoc epuizat

26,00 RON

Detalii

Agent biologic de curățare delicat și unic

Agentul biologic de curățare facilitează și îmbunătățește acțiunea dezinfectantului. Creat de Piiloset, agentul biologic de curățare care nu afectează mediul înconjurător este utilizat doar în produsele de îngrijire Piiloset. Agentul special biodegradabil și compatibil cu țesutul alunecă pe ochi fără a cauza iritații ale ochiului sau pielii. Mai mult decât atât, în apă nu provoacă nicio deteriorare vreunui organism viu și nu lasă niciun reziduu chimic.

Soluția de întreținere este folosita pentru a curăța, dezinfecta si îndepărta depozitarea proteinelor de pe lentilele de contact moi si lentile din silicon hidrogel. Cu un conținut mai curat din punct de vedere biologic, soluția este compatibila cu țesutul uman, îndepărtează murdăria de pe suprafața lentilei și este biocompatibila cu ochiul uman. Această proprietate unică a curățării biologice face din Piiloset BioSoak o soluție pentru îngrijire extrem de sigura și blânda chiar si cu ochii cei mai sensibili.

Piiloset BioSoak este o soluție multifuncțională pentru întreținerea lentilelor, recomandată pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru cele din silicon-hidrogel. Soluția de întreținere este ambalată în flacon de 240ml suficienta pentru aproximativ 60 utilizări.

Acest flacon se recomandă celor care folosesc zilnic lentilele de contact.

ATENȚIE: Soluția de întreținere trebuie aruncată după 4 luni de la desigilare, chiar dacă nu a fost folosită complet.

  1. Adaugă o părere pentru acest produs

Adaugă o părere

Cum notați acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Culoare
Calitate
Preț

Produse similare