Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum platesc?

Pentru a-ți facilita cumpărăturile pe Lentiledecontact.net, iți punem la dispoziție multiple modalități de plată.

Astfel, poți opta pt. plata:

  • în numerar, la livrare (în sistem ramburs)
  • online, cu card bancar prin intermediul MobilPay
  • prin bancă, cu ordin de plată (OP) 

Plata în numerar, la livrare (sistem ramburs)

Plata prin numerar sistem ramburs o faci în momentul primirii coletului cu produsele comandate. Livrarea produselor se face prin curier rapid  sau posta romană și astfel încasarea banilor se va face de către agentul care iți va livra produsele comandate sau la ridicarea coletului de la oficiul postal. Valoarea pe care va trebui să o platesti este cea din e-mailul pe care il primești pentru a-ți confirma comanda lansată și este egală cu valoarea produselor comandate

Plata online, cu card bancar prin intermediul serviciului de plata MobilPay Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.
Important de stiut! - Site-ul lentiledecontact.net nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Veti fi direcționat către pagina MobilPay dupa plasarea comenzii. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata prin banca, cu ordin de plata (OP) Pentru a plati cu OP va trebui sa alegi aceasta modalitate de plata in pasul 4 al finalizarii comenzii. Dupa lansarea comenzii vei primi pe email o factura proforma pe baza careia vei putea face plata prin O.P in contul RO76BTRLRONCRT0258396201 deschis la Banca Transilvania DRISTOR - Bucuresti. Pe Ordinul de Plata va trebui sa specifici numarul comenzii lansate. Acest numar il gasesti atat pe factura proforma emisa, cat si in emailul de confirmare al comenzii. Livrarea comenzii se va face numai dupa confirmarea plații.