Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni si conditii

1. Reguli generale de utilizare a site-ului lentiledecontact.net

Prezentul document prin conținutul sau pune la dispoziția terților utilizatori regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului

Accesarea magazinului on-line Lentiledecontact.net si comandarea produselor prezentate pe site implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, recomandăm parcurgerea cu atenție a tuturor informațiilor de mai jos.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condițiilor enunțate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului lentiledecontact.net își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără o notificarea prealabila a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

2. Conținutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decât cele expres si legal permise. Extragerea oricăror informații urmata de orice utilizare in scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea in prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord sa nu afectați și interferați in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente enumerate mai sus, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protecție, se pedepsește conform legislației in vigoare. 

3. Reguli de cumpărare pe site-ul lentiledecontact.net

Va rugam sa va asigurați ca ați verificat specificațiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de către consumator.

Toate detaliile cu privire la procedura de cumpărare a unui produs de pe site-ul on-line lentiledecontact.net sunt menționate la secțiunea Cum cumpăr?.

Precizam faptul ca între momentul lansării comenzii și data confirmării comenzii, stocul de produse se poate epuiza, caz în care veți fi contactat pentru actualizarea sau modificarea comenzii.

Depunem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertente (specificațiile sau prețul produselor pot fi modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Atenție: fotografiile au caracter informativ și nu creează obligații contractuale si pot conține accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard de preț.

4. Preturi

Prețul produselor prezentate pe lentiledecontact.net sunt afișate in cazul fiecărui produs sau a fiecărei variante de produs.

5. Cum puteți folosi garanția de retur in 14 zile?

Garanția de retur in 14 zile se aplica doar pentru produsele livrate prin curier rapid ( Fan Courier s-au PrioriPost) in următoarele condiții:

Bun de știut, astfel încât sa putem soluționa repede cererea ta:

Daca vrei sa primim produsul inapoi – hotărăște-te înainte sa îl folosești!

Produsele pe care le primim la retur trebuie sa NU fie utilizate sau desigilate

Pentru lentile de contact, soluții de întreținere trebuie avut in vedere ca produsele individuale (cutie, blister, flacon, etc.) care au fost deschise nu pot fi returnate.

Orice semn existent de desigilare a produsului atrage anularea dreptului de returnare, acesta fiind considerate produs folosit. Daca ați rupt o lentilă în timp ce ați încercat să o aplicați pe ochii nu poate fi returnata. Lentilele de contact sunt delicate și trebuie manipulate cu mare atenție.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactați prin e-mail sau telefonic.

6. Reguli persoane juridice

Dispozițiile privitoare la achiziționarea produselor sunt aplicabile si persoanelor juridice, cu excepția faptului ca o persoana juridica nu are drept de returnare a produsului decât pentru neconformități constatate la data recepției mărfii.

7. Consumator

Persoana care efectuează o comanda telefonic sau online este denumit pe parcursul acestui contract "Consumator"

8. Livrarea produselor

Se va face conform comenzii efectuate de către "Consumator"

Livrarea produselor comandate de Consumator in cantitățile cerute si la prețul prevăzut in confirmarea comenzii.

Comercializarea de produse produse originale, cu marcajul specific de conformitate a produselor cu standardele de calitate

Livrarea produselor se va efectua in ambalajele originale ale producătorului, sigilate si fără deteriorări.

Returnarea către Consumator in situația denunțării unilaterale de către acesta a contractului, cu excepția sumei de transport

9. Obligațiile consumatorului

Consumatorul cunoaște modul de utilizare a acestora si a primit indicațiile de utilizare a produselor comandate de la un specialist (optometrist, oftalmolog sau optician).

Responsabilitatea privind necesitatea si corectitudinea produselor comandate revine in întregime Consumatorului care este obligat sa aibă o prescripție valabila emisa de un specialist (optometrist, oftalmolog sau optician) 

Consumatorul recunoaște ca prin acceptarea acestor termeni a luat la cunoștință de obligativitatea prevăzută mai sus iar prin lansarea comenzii acesta este de acord si se obliga să plătească valoarea comenzii (valoare produse plus valoare de livrare) la primirea produselor. 

10. Dreptul de denunțare unilaterală

Produsele livrate sunt in ambalajul original, sunt sigilate, acestea fiind produse care prin natura lor, după desigilare, nu mai pot fi returnate.

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral in termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. In această situație consumatorul este obligat sa nu desigileze produsele.

Apelând la dreptul de denunțare unilaterala Consumatorul va trebui sa plătească valoarea returnării produselor. 

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denunțării de către consumator in contul bancar specificat de consumator.

11. Dispoziții finale

In scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate datele furnizate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, va sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces.