Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de confidentialitate

 Nu vindem și nu oferim informațiile tale personale nimănui, sub nici o condiție.

Simplu si la obiect: nu vindem și nu dăm informațiile tale personale nimănui, sub nici o condiție. Îți respectăm și protejăm datele personale.

MAC Optic Distribution SRL prelucreaza datele cu caracter personal conform notificarii ANSPDC. MAC Optic Distribution SRL colecteaza date cu caracter personal, pe paginile sale, conform inscrierii in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub nr. 32938, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice MAC Optic Distribution SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

MAC Optic Distribution SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza unor terti (persoane fizice sau juridice) datele de contact ale clientilor, nu vinde, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa de e-mail a clientilor altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

La solicitarea explicita a utilizatorului, Lentiledecontact.net se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa stearga si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor legale in vigoare. Informatiile publicate de utilizatori in link-ul "contact", sunt considerate neconfidentiale, lipsite de drepturi de proprietate si intra de drept in proprietatea Lentiledecontact.net fara nicio obligatie de a acorda despagubiri, compensatii in bani sau de alta natura celor care le-au furnizat.

La efectuarea unei comenzi sau la înregistrarea utilizatorului site-ului drept client, MAC Optic Distribution SRL va stoca informaţiile personale ale acestuia. Prin crearea unui cont personal pe site-ul Lentiledecontact.net si / sau prin lansarea unei comenzi clientul accepta faptul ca i se vor stoca informaţiile necesare pentru gestionarea si livrarea comenzii lui şi este de acord sa primeasca pe viitor materiale promotionale prin orice mijloace de comunicare (telefon, posta, e-mail etc.) din partea vanzatorului. Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse pe site-ul Lentiledecontact.net in timpul creerii contului sau personal si / sau in timpul activitatilor care survin prin accesarea contului sau personal.

MAC Optic Distribution SRL nu poate fi responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale. Utilizatorul care isi creeaza cont personal pe site-ul Lentiledecontact.net poat accesa contul cu ajutorul unei parole personale setate de catre el la crearea contului. Folosind aceasta parola, utilizatorul are drept de acces, drept de interventie, drept de opozitie, drept de rectificare sau drept de stergere asupra datelor furnizate, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.