Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de confidentialitate

 Nu vindem și nu oferim informațiile tale personale nimănui, sub nici o condiție.

Simplu si la obiect: nu vindem și nu dăm informațiile tale personale nimănui, sub nici o condiție. Îți respectăm și protejăm datele personale.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam unor terti (persoane fizice sau juridice) datele de contact ale clientilor, nu vindem, nu facem schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa de e-mail a clientilor altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

La solicitarea explicita a utilizatorului, Lentiledecontact.net se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa stearga datelor utilizatorului, în mod gratuit.

La efectuarea unei comenzi sau la înregistrarea utilizatorului site-ului drept client, prin crearea unui cont personal pe site-ul Lentiledecontact.net si / sau prin lansarea unei comenzi clientul accepta faptul ca i se vor stoca informaţiile necesare pentru gestionarea si livrarea comenzii lui. Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse pe site-ul Lentiledecontact.net in timpul creerii contului sau personal si / sau in timpul activitatilor care survin prin accesarea contului sau personal.

Nu putem fi responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale. Utilizatorul care isi creeaza cont personal pe site-ul Lentiledecontact.net poat accesa contul cu ajutorul unei parole personale setate de catre el la crearea contului. Folosind aceasta parola, utilizatorul are drept de acces, drept de interventie, drept de opozitie, drept de rectificare sau drept de stergere asupra datelor furnizate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.