Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Modalități de livrare

Cum se face livrarea?

Livram oriunde în România, iar livrarea se poate face prin:

Fan Courier, firmă de curierat rapid, ajunge a doua zi lucrătoare de la expediere. Costuri: 19 lei pe colet. Se livrează în cele mai multe localitați principale din România (oraș, comună). Comenzile ce depășesc valoarea de 250 lei beneficiază de livrare gratuită.

Poșta Romană mesagerie RAPIDĂ (serviciul PRIORI POST), termen de livrare între 2 și 3 zile de la expediere (în funcție de localitatea de destinație).
Costuri: 15 lei pe colet indiferent de greutatea acestuia. Se livrează în orice localitate din România (oraș, comună, sat).

Tabel costuri transport

Notă: Pentru localitățile care nu se află în rețeaua de distribuție standard Fan Courier se calculează un cost suplimetar pe km (0,80 Ron/km), în funcție de distanța până la cel mai apropiat oraș din listă.

Notă: Termenele de livrare anunțate de către noi (24-48 de ore (inclusiv 2-3 zile) din momentul expedierii) pot să nu corespundă tot timpul. Acestea se pot modifica fară înștiințare prealabilă, lucru care nu ni se datorează nouă, ci firmelor de curierat rapid sau poștei, care pot avea întârzieri peste termenele anunțate din diferite motive. Pe această cale ne cerem scuze anticipat pentru aceste cazuri clienților noștri.