Cumperi în siguranță

Drept de retur 14 zile *

Prețuri mici

la toate produsele

0Produs (e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lentile de Contact

Lentile de Contact

Set Descending Direction

   

Articole 1 până la 12 din 15 în total

  1. 1
  2. 2
Set Descending Direction

   

Articole 1 până la 12 din 15 în total

  1. 1
  2. 2

În ultima vreme din ce în ce mai multe persoane preferă lentilele de contact în defavoarea ochelarilor, deoarece acestea pot oferi un câmp vizual mai bun și mai larg în comparție cu ochelarii de vedere. Spre exemplu lentilele pot fi utilizate mult mai comod și mai practic în sport sau alte activitati plus că nu modifică aspectul general în comparație cu o pereche de ochelari.

Din moment ce acestea sunt purtate direct pe ochi, cei care poartă lentile de contact trebuie să respecte igiena și înlocuirea lor la termenul prevăzut de către acestea pentru a menține sănătatea ochilor intactă și pentru a se bucura de confortul purtării lentilelor de contact.

Lentilele Discon oferite de producătorul INNOVA VISION se remarcă prin materialul de ultima generație din care sunt facute, ETAFILICON A (cea ce permite tuturor celor care au o sensibilitate mai ridicată la anumite materiale să le suporte cu ușurință) conținut ridicat de apă 60% (cea ce se traduce prin confort ultra-sporit). Lentilele pentru miopie DISCON oferă permeabilitate ridicată oxigenului, centrare foarte bună pe ochi, ușoară colorare în albastru (pentru o mai bună manevrare), confort în purtarea lor plus economie sporită la buget.

Încearcă-le şi TU - Vei fi uimit.