Rujul roșu rămâne pentru totdeauna machiajul cel mai reușit, oferind un aspect clasic pentru orice tonalitate de piele.

Dacă ai de gând să condimentezi acest look pentru o zi specială, nu uita să adăugi mai mult farmec ochilor tăi prin purtarea unor lentile de contact colorate, care îți transformă culoarea ochilor, într-una potrivită machiajului.

Adaugă ochilor tăi lentile cosmetice de culoare gri, alături de un roșu aprins al buzelor și cu siguranță folosind această combinație câștigătoare vei avea look-ul cel mai atrăgător, după care multe persoane vor întoarce privirea.

Gri deschis combinat cu buze roșii

Dacă culoarea naturală a ochilor tăi corespunde unei nuanțe de gri, iar rezultatul final se dorește a fi un gri opac, se recomandă folosirea lentilelor gri unicolore, adică lentilele fără inelul de culoare închisă din jurul irisului.

Alături găsești lentile de contact gri unicolore care sunt perfecte pentru accentuarea nuanței de gri din ochii tăi, astfel încât rezultatul final să ofere o impresie clară asupra modului în care tu vei avea un farmec aparte.

Gri accentuat alături de buze roșii

Suntem siguri că buzele tale roșii vor fi punctul forte asupra unei priviri cu patimă dacă sunt acompaniate de lentile gri, care transformă look-ul tău obișnuit într-unul sexy. Tonul mediu de gri oferit de aceste lentile vor crea cu siguranță multă întrebări în jurul prietenelor tale.

Albastru închis alături de un roșu aprins pe buze

Pentru a evidenția foarte puternic nuanța de albastru din ochii dvs., trebuiesc alese lentilele de contact care sunt însoțite de acel inel negru din jurul irisului pentru a oferi o culoare unică și potrivită machiajului tău.